За нас

ЗА НАС

Създаваме успешни стратегии над 60 години

Ние сме Диджитал Маркетинг Груп South East Europe – динамично развиваща се и иновативна компания за маркетинг и комуникации, която работи активно в България и над 10 държави от Европа.

Обичаме маркетинга от времето, когато никой не говореше за дигитализация. Днес, когато това е тенденцията, ние сме тези, които помагат на развиващите се компании да оползотворят своя потенциал. Използвайки най-доброто от доказаните и от съвременните методи за изграждане на работещи и ефективни маркетингови кампании, ние заедно с Вас ще поставим нови по-мащабни граници на бизнеса Ви, ще ви помогнем да комуникирате по-добре с аудиториите си и да градите по-категорично своя прогрес.

Силен екип с впечатляващ опит

Силен екип с впечатляващ опит

Нашият мениджърски екип има над 60 години опит в създаването, реализирането и управлението на успешни маркетингови стратегии и кампании на локално и международно ниво. Така, стъпвайки на успешни примери от миналото, успяваме да поднесем най-доброто на тези, които търсят и искат развитие на своя бизнес.

Доказани партньорства с установени компании

Доказани партньорства с установени компании

Ние вярваме в успешните партньорства. Наши партньори в бизнеса са водещи доставчици и производители на различни продукти и услуги. Разчитайки и на тях ние създаваме стойностни продукти и услуги, които подкрепят идеите, които сме генерирали заедно с нашите клиенти.

Предпочитан доставчик на водещи брандове

Предпочитан доставчик на водещи брандове

Наши клиенти са водещи международни и местни компании, с които заедно създаваме най-доброто от нашата работа. Помагаме на местните и на стартиращи компании да установят и развият своята дейност и така инвестираме в подобряване на бизнес средата в региона.

Задълбочен опит в над 20 индустрии

Задълбочен опит в над 20 индустрии

Ние знаем колко е важно Вашият маркетинг партньор да познава в детайли бизнеса, в който работите. Ние сме реализирани успешни проекти в над 20 индустрии и можем да предложим качествени, ефективни и доказани решения, които да изведат Вашия бизнес на ново ниво.

Непрестанно изучаване на иновациите

Непрестанно изучаване на иновациите

Динамичното развитие на технологиите налага нашето ежедневно обучение в областта на иновациите. Визионерският ни поглед ни поставя сред пионерите във внедряването на нови технологии в Югоизточна Европа. А така помагаме да нашите клиенти да бъдат една крачка пред другите.

Отговорно управление на бизнеса

Отговорно управление на бизнеса

Вярваме, че дългосрочен успешен е бизнесът, който е коректен към обществото, своите служители и партньори; бизнесът, който има стабилни ценностни устои; бизнесът, който мисли извън своята зона на комфорт и действа мащабно.

Нашата мисия

Нашата мисия до 2025 г. е да предоставяме първокласни и иновативни услуги в областта на маркетинга, които да подпомагат бизнес развитието на нашите клиенти и да повишават личната удовлетвореност на нашия екип.

Нашата визия

Да се позиционираме сред най-предпочитаните маркетинг агенции в Югоизточна Европа в следващите 10 години.

Социална отговорност:

Ние знаем значението на добрите дела. Приели сме образованието като част от нашата мисия за корпоративно и личностно развитие. Затова инвестираме непрестанно в подобряване на професионалното и непрофесионално образование, както на нашия екип и клиенти, така и на обществото като цяло.

Усилията в областта включват различни активности:

Развий се, за да ги навиеш

  • вътрешни ежеседмични обучителни семинари под бранда “Развий се, за да ги навиеш”, които помагат на нашия екип да подобри знанията и умения си.
  • външни обучителни семинари за студенти и младежи “Развий се, за да ги навиеш”

Партньорство с външни организации