Опит

Нашите услуги

 

Стратегии

Стратегии

Ние предлагаме професионални услуги за разработване на маркетинг стратегии, които подобряват представянето на Вашия бизнес. Впрягаме нашето ноу-хау в областта на маркетинга, за да изградим заедно една пълноценна среда, в която Вашата комуникация ще работи.

Дизайн

Дизайн

Ние знаем колко искате Вашите комуникационни материали да изглеждат добре и да са разбираеми за Вашите потребители. Ние предлагаме цялостни визуални концепции, съчетавайки съвременните технологии с уменията на нашия дизайнерски и маркетинг екип. Създаваме адекватни визуални решения, които да откроят Вашата марка и да оставят приятни спомени в тези, които са се докоснали до нея.

Съдържание

Съдържание

Ние предлагаме уникални маркетингови и творчески решения за създаване на запомнящи се и работещи в подкрепа на Вашия бизнес послания. Опитът на нашия екип ще съдейства да намерим най-верните канали, най-точната комуникация и най-правилните формати, с които да говорим директно и дори персонално на вашите потребители. Тази съдействаме за изграждането на дългосрочния имидж на Вашия бранд.

Медийни решения

Медийни решения

Екипът ни, натрупал дългогодишен опит в планирането и купуването на разнообразни медийни формати, може да предложи адекватна за Вашите нужди и ефективна за инвестирания бюджет медийна стратегия. Работим с пълния микс медии на пазара в Югоизточна Европа и можем да предложим професионални решения и отлични финансови условия при реализирането на Вашите медийни кампании в различни медийни канали.

Софтуерни решения

Софтуерни решения

Предлагаме комплексни услуги за проектирането, разработването и употребата на дигитални и софтуерни
продукти, с които да посрещнете нуждите на Вашия бизнес. Иновативните или доказано утвърдените
дигитални решения, които ползваме, подпомагат цялостния облик на Вашата комуникация и и повишават
ефективността и доверието във Вашия бранд.

Производство

Производство

Ние предлагаме комплексни услуги за дизайна, производството и употребата на разнообразни дигитални продукти, с които да посрещнете нуждите на Вашите комуникационни цели. Иновативните или доказано утвърдените дигитални продукти подпомагат цялостния облик на Вашата кампания и повишават ефективността й и доверието във Вашия бранд.

Събития

Събития

Ние предлагаме услуги по управление на Вашето онлайн или офлайн събития. Впрягаме нашите усилия и знания, за да може Вие да се похвалите с успешно реализираните си проекти или да споделите опита, който имате.

Индустрии

 • Инженеринг
 • Строителство
 • Транспорт и спедиция
 • Образование
 • Дентална медицина
 • IT и софтуерни интеграции
 • Индустриално оборудване
 • Телекомуникации
 • Потребителски стоки
 • Публичен сектор
 • Химия
 • Туризъм
 • Човешки ресурси
 • Финанси
 • FinTech
 • Е-commerce
 • НПО

Технологии

Съвременните технологии позволяват вие да достигнете до Вашите клиенти чувствително бързо и лесно. Нашата роля е да ви помогнем в този процес. Поради това изучаваме технологичните иновации в областта на маркетинга и ги внедряваме при реализирането на маркетинг кампаниите.

За управление на съдържание и уеб дивелопмънт:
WordPress – Open-source софтуер за създаване и управление на интернет-страници и съдържание (виж защо);

За управление на видео съдържание:
Vimeo – любимата ни платформа за обмен на видео;
Wistia – по-професионалния хостинг за на видео съдържание.

За управление на реклами:
GoogleAdwords – водещата технологична компания предлага различни инструменти за управление на вашите кампании и комуникация с крайните ви клиенти. Не че сме им от най-големите фенове, но не можем без тях. (виж как)

За анализ на рекламни кампании:

Gemius – е глобална компания и е номер 1 компания в Централна и Източна Европа, която предлага консултации и експерти при измерване на интернет потреблението и анализа дигитални кампании.
Google Analytics – Гугъл платформата за анализ на сайтове.

За оптимизация:
Google Webmasters – система, която помага за увеличаване на посещаемостта на сайтовете и конверсиите.
SEO CheckUp – платформа за оптимизация на интернет страници
Provigator – нещо ново, но за сметка на това смислено.

За управление на времето:
Harvest – нашата любима платформа за управление и отчитане на проектите, по които работим. Изключително полезна, когато работим по проекти на час. А и клиентите са доволни.

За управление на процесите:
Asana – новото начинание на Дъстин Московиц, единият от създателите на Фейсбук, определено ни впечатли и сме го включили като любимата ни платформа за управление на задачите в компанията.

За учене:
HubSpot – следим ги още от преди години, когато бяха обявени за една от 500те най-бързо развиващи се компании в САЩ.
Еntrepreneur – супер източник на кратки, но полезни статийки на всякакви теми.

За хостинг решения:
ICN – не може да отречем, че и от местен патриотизъм подкрепяме ICN.