Банери

БАНЕРИ

Банерите – най-простото, но и най-сложното нещо в дигиталната реклама. Дизайна и разработването на ефективни банери, които ще привлекат правилната аудитория, ще изградят точното впечатление и ще предизвикат правилното действие от страна на потребителите е сред най-трудните задачи за рекламистите.

Затова обръщаме внимание на това, какво ще кажем и как ще го разкажем в пространството, за което вие си плащате, за да бъде излъчвано.

Водим се от няколко принципа:

Креативност

Креативност не заради самата креативност, ами заради имиджа на цялата ви кампания. Знаем, колко искате да имате онези елементи, които ще ви откроят от останалите и ще привлекат вниманието на точните хора – тези, които са склонни да купят от Вас.

Съдържание

Намирането на точните думи и визии, които да се вплетат в малкото пространство на един банер, е етап, на който отделяме важно внимание. Знаем, колко наситен е пазара от конкурентни продукти и затова търсим начините, с които ще достигнете по най-ефективния начин до Вашите потребители.

Технологии

Предпочитаме умереното използване на технологии, при разработване на интернет банери. Те не трябва да са нито прекалено технологично иновативни, защото може да е прекалено рано за Вашите потребите да ги разберат, нито трябва да са прекалено обикновени, защото целта им е да впечатлят и привлекат към действие.

Защото знаем, че обикновените неща могат да въздействат необикновено.

Трудно е в днешно време на попаднеш на хора, които си разбират от работата, вършат я открито, коректно и честно от сърце и със сърце, запалват те с идеите си и уверено и спокойно ти помагат да реализираш най-доброто за теб. Ако ви трябват такива хора, позвънете в Digital Marketing Group.  

ДИДИ КОЕВА, оперативен директор на OSSN

Реализирани проекти

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КАЧЕСТВЕНИ РАЗРАБОТКИ?

Започнете от