Интернет страници

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ

Дизайнът, програмирането, оптимизацията и поддръжката на интернет страници дават основата, на която да се развият проектите, които реализираме в областта на маркетинга и дигиталната реклама.

Ако не разполагате със собствен сайт или имате нужда от неговото подобрение, ние или с помощта на наши партньори ще предоставим адекватни решения, които да отговорят за нуждите на Вашия бизнес.

Ако сте международна компания със стриктни изисквания за корпоративна идентичност и управлявате проекта си на местно ниво, можем да Ви съдействаме за улесняване на този процес.

ПРОЦЕСЪТ НА РАЗРАБОТКА:

Етапите на работа

 1. Обсъждане на маркетинг нуждите на Вашия бизнес/проект
 2. Разработване на концепция
 3. Уточняване на техническите параметри на проекта
 4. Изграждане на архитектура на сайта
 5. Разработка на съдържание – текст и визия
 6. Изграждане на обща графична идентичност
 7. Тестване на интерфейса на сайта
 8. Разработка на интернет страницата
 9. Попълване на информация – текст и визуални елементи
 10. Оптимизация
 11. Обучение за работа
 12. Инсталация на страницата

Използвани технологии

При разработването на интернет страници препоръчваме, ако сте малка или средна компания и не разполагате със собствена система, да използвате някоя от open source платформи – WordPress или Joomla. По този начин вие няма да сте зависими от нас или от друг изпълнител и ще имате пълна свобода да избирате, партньора, с който искате да работите.

При по-сложни или корпоративни проекти е необходим детайлен преглед на документацията, за да може да уточним размера на вмешателство в технологията, който е необходим.

Преживявания на потребителя

Как вашите клиенти възприемат съдържанието на Вашия сайт и как реагират на неговото съдържание, цветово оформление и възможности са от елементите, на които обръщаме изключително важно внимание. Желанието ни е Вашия клиент да има по-голям престой на Вашия сайт, да получи лесно информацията, от която има нужда и да остане заинтригуван от продуктите/услугите, които предлагате.

Защото знаем, че Вашето дигитално присъствие стартира с тях.

Работа, усмивки, резултат – трите думи, с които бих описала работата с Диджитал Маркетинг Груп.   

ВАЛЕНТИНА МАКАРЕСТОВА, маркетинг мениджър Балкан Сървизис

Реализирани проекти

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КАЧЕСТВЕНИ РАЗРАБОТКИ?

Започнете от