Ландинг страница

ЛАНДИНГ СТРАНИЦИ

Ландинг страниците са първото нещо, с което комуникират Вашите потребители, когато се заинтересуват от Вашата реклама. Поради това тази страница трябва да бъде реализирана по начин, който да впечатлява и заинтригува потребителите, така че те да продължат разходката си из Вашия сайт.

Дизайнът, програмирането, оптимизацията и поддръжката на ландинг страници са продължението на добрата дигитална кампания. Чрез тях поддържате жива комуникацията си с клиента и събирате информация за неговото поведение, интереси, демография и т.н.

Можем да Ви предложим ефективни решения за изработка на ландинг страници, които да увеличат ангажираността на Вашите клиенти с Вашия бранд без значение дали сте малка местна компания, или международен бранд.

ПРОЦЕСЪТ НА РАЗРАБОТКА:

Етапите на работа

 1. Обсъждане на маркетинг нуждите на Вашия бизнес/проект
 2. Разработване на концепция за ландинг страница
 3. Уточняване на техническите параметри на проекта
 4. Изграждане на структура на страницата
 5. Разработка на съдържание – текст и визия
 6. Изграждане на обща графична идентичност
 7. Тестване на интерфейса на страницата
 8. Разработка на интернет страницата със съответните форми за комуникация
 9. Попълване на информация – текст и визуални елементи
 10. Оптимизация
 11. Обучение за работа
 12. Инсталация на страницата

Използвани технологии

При разработването на ландинг страници препоръчваме, ако сте малка или средна компания и не разполагате със собствена система, да използвате open source платформа като WordPress или Joomla. По този начин вие няма да сте зависими от нас или от друг изпълнител и ще имате пълна свобода да избирате, партньора, с който искате да работите.

При по-сложни или корпоративни проекти е необходим детайлен преглед на документацията, за да може да уточним размера на вмешателство в технологията, който е необходим.

Преживявания на потребителя

Как вашите клиенти възприемат съдържанието на Вашата страница и как реагират на нейното съдържание, цветово оформление и възможности са от елементите, на които обръщаме изключително важно внимание. Желанието ни е Вашия клиент да има по-голям престой на Вашия сайт, да получи лесно информацията, от която има нужда и да остане заинтригуван от продуктите/услугите, които предлагате. А Вие да получите информацията, от която имате нужда – кои са потребителите, които са проявили интерес към Вашата реклама.

Защото знаем колко е важно да оставяш добро първо впечатление.

Работа, усмивки, резултат – трите думи, с които бих описала работата с Диджитал Маркетинг Груп.   

ВАЛЕНТИНА МАКАРЕСТОВА, маркетинг мениджър Балкан Сървизис

Реализирани проекти

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КАЧЕСТВЕНИ РАЗРАБОТКИ?

Започнете от