Нюзлетъри

НЮЗЛЕТЪРИ

Електронните бюлетини са сравнително лесен за управление, но труден за реализиране проект във всяка една компания. Те изискват време и отдеденост.

Имейл маркетингът играе важна част за формирането на вашия бизнес – независимо дали е насочен към b2b или b2c аудитория. Той спомага за заздравяването на връзката между вашия бизнес и клиентите ви.

Днес, потребителите искат да занят повече за компаниите, от които купуват и настояват за повече от просто отношение между купувач/клиент. Те се възприемат повече като партньори на бизнеса, искат да са информирани за напредъкът и ценностите на компанията.

Чрез имейл маркетинга ще поддържате комуникацията си с потребителите, като ги информирате за новостите в сектора и около Вас, за актуалните събития и новини.

Ние от DMG имаме опит в управлението електронни бюлетини за различни видове аудитория, разработени специално за нуждите на клиента.

Стъпките, които следваме са:

1

Разработване на цялостна имейл маркетинг стратегия

2

Формиране
на съдържание

3

Генериране на съдържание – изготвяне на текстове, визуализации и темплейти

4

Дистрибуция

5

Подробен анализ
на резултатите


Използваме всички разпространени и доказани платформи, които спомагат за лесната навигация, добрата визия и качествения анализ на вашия нюзлетър.


 

Защото е добре да напомняш за себе си.

От досегашната си работа с компанията, можем да твърдим, че сме изключително доволни от опитът и експертизата, която ни предоставят при разработването на нашите рекламни кампании, които таргетират тясно специализирани целеви групи.  

ЛЕНА ПЕТКОВА,  управител на Роберт Бош ЕООД

Реализирани проекти

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КАЧЕСТВЕНО СЪДЪРЖАНИЕ?

Започнете от