Създаване и управление на блог съдържание

Създаване и управление на блог съдържание

Вашият фирмен уебсайт представя лицето на бизнеса ви в Интернет простраството. Добавянето на блог съдържание към вашия сайт е силен маркетинг инструмент не само за създаването на добър имидж, но и допринася за добрата му оптимизация.

Съдържанието на всеки сайт е от огромно значение за позиционирането му при търсене в Google. В това отношение, колкото повече уникално съдържание имате, колкото по-често публикувате актуални новини за вашия бранд, толкова по-добро ще бъде вашето позициониране в Google.

В повечето случаи създаването на качествено блог съдържание изисква време и отдаденост. Затова нашият екип може да ви помогне с тази задача.

Как работим при създаването на блог съдържание:

1

Детайлно запознаване
с бизнеса
Ви

Екипът ни от експерти по стратегически маркетинг се запознават обстойно с бизнеса, целите и ресурсите, които имате. Проучваме източниците на информация, които можем да ползваме, съдействието, което можем да получим от екипа на клиента, партньорите, външни източници.

2

Запознаване
с клиентските сегменти

Задълбочаваме маркетинговото си проучване в изучаване на поведението и характеристиките на отделните целеви групи. Изучаваме добрите практики в сектора за представяне на продуктите и услугите. Разработваме и подготвяме клиентските бази данни, върху които ще стъпи контент стратегията.

3

Запознаване
с терминологията

Всеки бизнес има своите специфики, термини и шаблони и за нас е важно да говорим и пишем на професионален език. Затова важна част от подготовката на нашата работа е да се научим да поднасяме информацията на експертно ниво.  При необходимост привличаме и външни експерти от сектора на клиента, които ни помагат при разработването на съдържанието.

4

В крак сме с добрите
практики на пазара

Изучаваме непрестанно практиките при създаване и управление на блог съдържание, изискванията за оптимизация на страниците, професионалните форуми, които следят нашите клиенти. Това ни позволява да предложим качествени комуникационни решения на нашите клиенти.

С какво можем да Ви съдействаме:

  При създаване на цялостна стратегия за съдържанието на вашия бизнес

  Създаване на правилните текстове за вашия корпоративен сайт или блог

  Визуализация на съдържанието чрез изображения, инфо графики и видео

 

Брандовете днес са медии!

Управлението на съдържание чрез блогове е сред най-модерните тенденции в съвременния маркетинг. Брандовете добиват по-голяма сила, когато управляват съдържание, свързано с техния бизнес. Ние от DMG помагаме на нашите клиенти да изградят своето онлайн присъствие като поставяме акцент върху създаването на качествено и професионално съдържание, което да съдейства за подобряване на техния имидж сред съществуващите партньори, за привличането на нови клиенти и за подобряване представянето им пред служителите и обществото.

Защото качественото съдържание Ви дава предимство.

Много сме доволни от съвместното ни партньорство с ДМГ! Като стартиращ бизнес преди една година ни привлече тяхната визия за утвърждаване на нова услуга в България и иновативният подход при имплементирането на маркетиговия план чрез дигитални канали. Разчитаме на тях да растем заедно!  

МАРТИН БОГДАНОВ, Изпълнителен директор на Paysera България

Реализирани проекти

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КАЧЕСТВЕНО СЪДЪРЖАНИЕ?

Започнете от